Η Liz Taylor ...αποκαλυπτική!


Η κοπελίτσα της φωτογραφίας δεν είναι άλλη από την Liz Taylor που ποζάρει γυμνή σε ηλικία 24 ετών. Την φωτογραφία τράβηξε φίλος της φωτογράφος που την έπεισε υποσχόμενος ότι θα είναι καλόγουστη... Η Taylor χάρισε τη φωτογραφια στον τρίτο κατά σειρά σύζυγο της σαν δώρο αρραβώνων!


Kirsten Dunst ...γυμνή!

Η Kirsten Dunst μετά από απουσία 2 χρόνων επέστρεψε δυναμικά με την ταινία Melancholia του Lars Von Trier.

Η Scarlett Johansson ...γυμνή!!


Τις γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson έδωσε στην δημοσιότητα ένας χάκερ, ο οποίος έχει δώσει στο παρελθόν και άλλες γυμνές φωτο, γνωστών νεαρών ηθοποιών όπως  η Natalie Portman, η Miley Cyrus, η Jessica Alba, η Christina Aguilera, η Blake Lively κ.α. Στο εξής όλες οι επίδοξες στάρλετ σπεύδουν να φωτογραφηθούν γυμνές στο κινητό τους,  με την ελπίδα πως ο γνωστός - άγνωστος χάκερ θα κάνει τη δουλειά του και θα προωθήσει τις φωτογραφίες τους στα media!



Suri Cruise: το μικρομέγαλο!

Το πιο αντιπαθητικό, αν και πανέμορφο celebrity kid, η πεντάχρονη Suri Cruise, εκτός από την παγκοσμίως πρώτη  της εμφάνιση, με παιδικές γόβες με ψηλά τακούνια, προχώρησε και σε άλλες αισθητικές παρεμβάσεις. Έτσι λοιπόν, φωτογραφίζεται στους δρόμους της Ν.Υ. με κατακόκκινο κραγιόν, που μόνο παιδικό δεν το λες! Πιθανόν η μικρή Suri, να έσκασε από την ζήλεια της όταν είδε την δημοσιότητα που πήρε η μικρή Paisley που μεταμφιέστηκε σε Julia Roberts στο Pretty Woman σε αμερικάνικο reality και αποφάσισε και πέτυχε να της κλέψει όλη την κακή δημοσιότητα!

Η Victoria Beckham και τα ψιλοτάκουνα!

Η Victoria Beckham είναι επαγγελματίας στην ισορροπία πάνω στα 20ποντα τακούνια!!! Βγάζει το άχτι της γιατί την περίοδο της εγκυμοσύνης την έπιασε η μέση της και οι γιατροί της απαγόρευσαν τα ...ψιλοτάκουνα! Ας ευχηθούμε να μην της γυρίσει το πόδι την ώρα που περπατά, κρατώντας τη μικρή Harper, στην ΝΥ όπου βρίσκεται για την fashion week!  Για την μάνα και την κόρη είναι η αρχή μιας μακρόχρονης παράδοσης στη μόδα! Είμαι σίγουρη πως η Victoria θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, για να εκτοπίσει η μικρή Ηarper το αντίπαλο δέος, δηλ τη Suri από την κορυφή της λίστας των celebrity kids με ψιλοτάκουνα!!

Η Καλοντυμένη Emma Watson!

 

H πάντα καλοντυμένη Emma Watson με φόρεμα McQ στα βραβεία του περιοδικού GQ!!

Η Angelina τώρα και σεναριογράφος!!

Angelina posed for photos with daughters Vivienne and Zahara
Η Angelina φωτογραφίζεται με τις κόρες της Vivienne και Zahara για το περιοδικό Vanity Fair.
Στη συνέντευξη λοιπόν περιγράφει πως προέκυψε η συγγραφή ενός σεναρίου... Είχε, λοιπόν, η Angelina τη γρίππη και μπήκε σε καραντίνα, στη σοφίτα, στο σπίτι τους στη Γαλλία, για να μη κολλήσει τα παιδιά. Και επειδή ήταν απομονωμένη - να επισημάνω τη γρίππη είχε, όχι τον Ebola- και  επειδή δεν βλέπει τηλεόραση και δεν διαβάζει -ούτε πλένει, ούτε μαγειρεύει, φαντάζομαι- έγραψε ένα σενάριο, να περάσει η ώρα στη σοφίτα. Ο δε Bratt όταν το διάβασε αναφώνησε: ‘You know, honey, it’s not that bad.’ Όπως αντιλαμβάνεστε στο βιογραφικό της Angelina θα προστεθεί άλλη μια ειδικότητα αυτή του "σεναριογράφου"!! Στα βαρέα και ανθυγιεινά πρέπει να μπει η Angelina!!!